Yunusemre İlkokulu

WEB https://sandikliyunusemreilkokulu.meb.k12.tr
Adres : Yunus Emre M. Sandıklı/AFYONKARAHİSAR
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, yüksek moral değerlere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan, etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizi; İnsani ve kültürel değerlerimizi benimseyen; ailesini,vatanını,milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan;milli değerlerine sahip çıkan, insan haklarına saygılı, topluma karşı sorumluluk duyan, demokratik, dengeli ve sağlıklı bir kişiliğe ve karaktere sahip; verimli kişiler olarak yetiştirmek ve kendilerinin ve toplumun mutluluğuna katkıda bulunacak bir meslek sahibi olmalarını sağlamak ve hayata hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım :
Yerleşim Yeri : Yunusemre Mahallesi Sandıklı-AFYONKARAHİSAR
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe Merkezine 3 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :